Followers

Labels

Sunday, January 15, 2012

Dutch - Diane Robbins: Adama: Wij gaven eens kracht aan de Hele Planeet. 11:01:2012

 
Adama door Diane Robbins, op 11 jan 2012

“Gegroet, onze liefste zielendochter op Aarde. Wij zijn het Kristallen Koninkrijk [Agartha] we zijn verlangend om door te gaan met ons dialoog met jullie. Weet dat we ons tijden herinneren waarin we boven de grond waren en dat onze bouwwerken boven de oppervlakte uittorenden als reusachtige wolkenkrabbers boven je hoofd uit.


Wij gaven de hele planeet wat die toen aan energie nodig had. Wij deden dat allemaal met maar weinig inspanning aan onze kant en zonder restafval of zij effecten voor het milieu. Onze energie transmissies zijn de schoonste, zuiverste en meest oorspronkelijke manier om de energie voor jullie consumptie bruikbaar te maken.


Wij hebben alle historische registraties opgenomen vanaf deze tijd in het verleden en we bewaren die nog steeds in onze energie matrix alhoewel we nu in onze afzondering onder de grond blijven totdat het veilig voor ons is om opnieuw omhoog te rijzen in al onze majesteit en glorie.


Veiligheid is nog een thema voor ons want wij willen niet dat bij ons wordt binnengedrongen, dat ons nadeel wordt berokkend of beroofd worden. Want de Aarde heeft ons nodig precies waar we zijn – want we gaan door met ons werk ondergronds en werken als grote elektronische zendstations die informatie doorzenden op veel niveaus voor het Galactische Commando en Moeder Aarde.


Wij werken in het geheim, ‘under cover’ of ondergronds in de privacy van ons eigen domein. Ook wij werken voor het Ashtar Commando en de Spirituele Hiërarchie van de planeet, en ons werk legt de diepste informatie bloot dat we beschikbaar maken voor de Krachten van Licht die het van ons krijgen.


Aarde heeft gezorgd voor al haar bewoners, zelfs vrije energie. Er is vrije energie voor alles wat je je maar kunt bedenken of over kunt dromen. Jullie hoeven het maar bij ons, het Kristallen Koninkrijk, te halen en wij zullen jullie laten zien hoe je ons licht kunt aanwenden en dat in energie veranderen.


Het is zo gemakkelijk om te doen als jullie dit eenmaal wensen, en er is geen bemoeienis van boosaardige krachten welke ons geschenk aan jullie alleen maar zouden corrumperen en het tegen jullie en tegen alle leven zouden gebruiken om te pogen de hele mensheid in slavernij te brengen in hun zoektocht naar verovering.


Onze liefde gaat naar jullie uit met golven van kristallijnen lichtstralen en omhelst jullie. Wij danken je voor deze transmissie.”

Ontvangen via Dianne Robbins


Translator: Winny No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE