Followers

Labels

Wednesday, January 11, 2012

Dutch - Greg Giles 9 jan. 2012

 

http://ascensionearth2012.blogspot.com/2012/01/message-from-galactic-federation-1912.html


Terugkijkend naar wat jullie hier gedaan hebben, zien wij een wonderbaarlijke verandering tussen de mensheid uit het verleden met de mensheid van vandaag. Jullie collectieve reis hier is een reis geweest in wakker worden, om te leren wat wel belangrijk is in het leven en wat niet.


Jullie hebben allemaal de waarde van waarheid geleerd, de waarde van gerechtigheid, de waarde van hard werken, de waarde van toewijding, de waarde van eer, de waarde van liefde, de waarde van leven.


Voordat jullie weg gingen zeilen op deze lange reis via het evolutionaire pad van een ziel, kon je misschien enkele van die deugden over het hoofd hebben gezien omdat dit vaak makkelijk in de hogere rijken gebeurt. Als wezens van grote macht creëren jullie makkelijk wat je nodig hebt, wat je wilt, en met gebrek aan niets.


Toen jullie voor het eerst met je incarnatie reis begonnen, kun je geschokt geweest zijn hoe hard jullie moesten werken voor alles dat je daar hebt. Jullie leerden dat het leven soms niet eerlijk is, en dat hoe zeer je iets ook wilt, het komt niet altijd naar je toe. Jullie leerden de wetten van karma, van actie en reactie beter. Jullie leerden wat het was om je van alle anderen, van je vrienden, familie en zelfs van je Schepper afgescheiden te voelen , alhoewel dit gevoel van onthechting zuiver een illusie was, die was opgezet om jullie leerproces te helpen vergemakkelijken.


Wij zien jullie nu zoveel groter dan jullie eens waren voordat jullie op weg gingen op deze reis. We zien een wijze, ziener-achtige ziel die eerder misschien meer een ‘baby in het woud’ zou hebben weerspiegeld. Velen van jullie zijn zozeer gegroeid en kregen zulke wijsheid dat jullie spoedig leraren van andere zielen zullen zijn die reikhalzen naar kennis en wijsheid verlangen. Jullie zullen je eer verdiend hebben op een van de meest moeilijke academische universiteiten, op de planeet die jullie Aarde noemen. Allen zullen weten waar jullie vandaan zijn gekomen omdat de kenmerken van jullie afkomst er vanaf zullen stralen.


Gebruik de laatste dagen van jullie onderwijs verstandig. Studeer alsof jullie voor je laatste examens zouden zitten, want inderdaad, zo kun je dat zeggen. We zijn zo trots op ieder van jullie, de leerlingen en leraren van de Aarde. Denk er altijd aan, in het leven zijn we allen elkaars leraren en wij leren allemaal andere studenten. Probeer je dit te herinneren terwijl je door je dag gaat en jullie zullen hierom een betere leraar en een betere student zijn en geef deze wijsheid door aan anderen.


Vandaag zien we je in de rij staan om je diploma’s op te halen door het grote succes van wat jullie hier kwamen doen. Jullie hebben allemaal zoveel geleerd en hebben je planeet en mensen op de koers van ascentie naar de hogere rijken gezet. Wat een ongelooflijke bereiking is dit werkelijk. Er waren periodes in jullie geschiedenis die slechts bekend waren als duistere eeuwen, maar jullie vochten terug en brachten jullie wereld telkens weer op weg naar het licht.


Dit zal de laatste keer zijn waarop jullie je schip weer moet omkeren na zo ver te zijn weggevallen van je koers. Wat jullie hier gedaan hebben zal je nooit meer worden gevraagd te doen. We zijn zo trots op wat jullie hier gedaan hebben en jullie kunnen je herinneringen van jullie avontuur veilig bewaren voor ever en ever, voor altijd dus, als je dat wilt. Dit is jullie keus, een van de vele die je zult maken in de dagen die komen.


Ga nu verder met je reis omdat er maar enkele dagen zijn overgebleven van dit avontuur. Jullie ervaring hier gaat spoedig veranderen op een meest wonderbaarlijke manier. Leven zoals jullie dat heden kennen, zal nauwelijks lijken op jullie leven dat spoedig komt. We weten dat je deze veranderingen zult beleven en daarmee nieuwe uitdagingen zult tegen komen zoals jullie dat altijd, met opwinding, gedrevenheid en met honneurs voor je plicht hebben gedaan en wij weten dat jullie zullen doorgaan om bij iedere inspanning die je wilde ondernemen succes te hebben.
Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


Zoals gechanneld door Greg GilesTranslator: Winny

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE