Followers

Labels

Sunday, January 8, 2012

Dutch-Karen Doonan met Lichtwezens die spreken op 5 jan. 2012 


Karen Doonan met Lichtwezens die spreken op 5 jan. 2012

Wij zijn hier om enkele veranderingen te communiceren en naar voren te halen die beginnen te verschijnen in de werkelijkheid die jullie kennen als de derde dimensie. Wij zijn Wezens van Vóór en Voorbij de Tijd en wij hebben al eerder door ons kanaal leiding gegeven. We zijn hier in deze vorm om veel (met opzet)verkeerde informatie en chaos te helpen ontrafelen welke over de planeet vegen. Voor velen heeft de ommekeer naar jullie kalenderjaar bewezen problematisch te zijn, met weerspatronen die nu meer problemen geven voor velen van jullie in bepaalde delen van de planeet.

We zijn hier om jullie te laten zien dat alles perfect is, alles is zoals het moet zijn en om jullie te zeggen om onder datgene te kijken dat gespeeld wordt in jullie volle zicht. Want velen kunnen nu door de sluiers van illusie zien en zich realiseren dat voordat het nieuwe kan worden gevestigd moet ontbinden wat daarvóór was. We merken dat velen nog steeds de complot theorieën vasthouden rond ons bestaan en we zeggen jullie om je hiervan los te maken. Terwijl jullie media kunnen proberen om ons bestaan als vijandig te schetsen, zijn wij vol vertrouwen dat de bewijzen die jullie nodig hebben, voor de onthulling van ons bestaan, zullen laten zien dat dit het rookgordijn is dat de illusie gebruikt. Wij zijn hier niet om het menselijke ras nadeel te berokkenen want als dat ons doel was zouden we dan geen stappen hebben ondernomen om dit te voltooien zonder ons bestaan aan te kondigen?

Te veel energie wordt gebruikt om te proberen in de dualiteit goed en slecht en voor en tegen te laten uitwerken en wij zeggen dat dit nog meer de chaos voor jullie zal laten voortduren.
Want om in het nieuwe te stappen heb je vertrouwen en faith(vertrouwen door innerlijk weten) nodig in het ZELF. Op een zeer hoog niveau maakten jullie zelf de regelingen om in deze incarnatie te zijn, in deze planetaire tijdslijn en in dit menselijk lichaam. Dit was een overeenkomst op zielenniveau, het zou geen zin voor jullie hebben om er mee in te stemmen als je in een wereld werd geboren die ging veranderen als er geen verandering plaats vond. Want er werd overeengekomen door allen dat deze tijdslijn zou leiden naar het reinigen van karma. Velen houden zich er nu van terug en zoals altijd hebben jullie een vrije wil. Niemand zegt dat je het vorig karma moet wegschuiven waar je doorheen werkt of er zelfs alleen naar te kijken maar ook zegt niemand dat het geen effect op je zal hebben. Want de WAARHEID in alles is dat JULLIE altijd in controle zijn (de beheersing hebben) en wij zijn hier om jullie te leiden en om die WAARHEID te ondersteunen, om jullie vertrouwen en ‘vertrouwen op innerlijk weten’ in het zelf te verankeren. Want jullie zijn de beheersers van deze, jullie menselijke levenservaring net zoals jullie alle tijdslijnen en alle dimensionale zelven hebben beheerst én geschapen. Dit is wat jullie zoeken om te helen in de energieën die over de planeet vegen maar velen kijken er niet naar. Velen laten hun multi dimensionale aspect niet geboren worden.

Wij vragen waarom zou je de stap niet zetten om je uit te breiden en te groeien? Waarom zou je vertrouwen op het oordeel van anderen over JOUW ervaring hier op planeet Aarde? Want velen blijven in gebreke door de leringen van illusie die zeggen dat je niet moet vertrouwen en dat je niet moet geloven in het zelf. Opnieuw zeggen we dat het enige menselijke wezen dat de ervaringen heeft die jij hebt in de menselijke vorm, JIJ zelf bent. Niet je buurman, je partner, je zuster, je broeder etc. toch zien we dat zo velen om zich heen kijken om de zaken op te lossen die ze onder ogen zien. ALLES dat jullie nodig hebben, zit in je. Alles dat gezaaid is bij de incarnatie zit in je, het kan wel begraven zijn onder lagen van illusie maar het zit er IN.

De nieuwe energieën zijn zeer verschillend van de oude energieën, de rol van vrouwen in de gemeenschap zullen beginnen te veranderen als de zachtere, vrouwelijker energieën die al eonen op deze planeet werden verbannen, beginnen terug te keren. We zeggen tegen allen om deze energieën toe te staan te helen en om het proces te beginnen. Al veel te lang was de manier om conflicten op deze planeet op te lossen de mannelijke energie, agressie en dat wordt niet meer ondersteund door het nieuwe. We zijn ons bewust dat onze woorden misschien dualiteit kunnen aanzetten want dualiteit staat bovenaan in veel menselijk denken. Dualiteit zal jullie zeggen dat dit net zo “verkeerd” is, dat vrouwen een mannenwereld niet kunnen overnemen en wij vragen jullie om werkelijk even te kijken naar dit concept. ALLEN zijn mannelijk en vrouwelijk(beide dus) want er is balans, de wereld is juist al eonen uit balans geweest, we vragen louter om dit evenwicht te laten beginnen van binnenuit. We bedoelen niet te zeggen dat landen noch continenten geregeerd moeten worden door vrouwen want dat is niet wat we zeggen, we brengen louter het verschil naar voren in de energieën en hoe die nu beginnen om in evenwicht te brengen wat uit evenwicht was.

Wij willen jullie wijzen op de diepe reiniging die over moeder Aarde veegt en eens te meer vragen we jullie om te luisteren naar je moeder. Want zij raast en schreeuwt, en dit beïnvloedt veel delen op de planeet en zal nog enige tijd voortduren. De weerspatronen worden beïnvloed door de nieuwe energieën die over jullie planeet vegen. Veel bloed is vergoten over planeet Aarde en jullie moeder maakt schoon en reinigt het stoffelijke land waar jullie op wonen. Heb geen angst voor deze schoonmaak want na de stormen komen de regenbogen, en terwijl jullie strijden met je eigen stormen diep in je wezen, zullen er ook regenbogen komen.

Wij zijn de Wezens van Verder dan Tijd en Vóór Tijd en we zijn hier om jullie te zeggen uit te kijken naar de tekenen van het nieuwe. Te veel houden vast aan de oude tijdslijnen en zien de kleine wonderen niet die nu ook over de planeet vegen. Verander je focus en laat alles in je zicht komen, want terwijl jullie je focussen op de oude verdwijnende energieën mis je de nieuwe opkomst om je heen. We zijn niet hier om jullie in detail te vertellen over de veranderingen in jullie banksystemen of de wijze waarop jullie regeringen zullen regeren, want dat is onze rol niet en niet de rol van ons kanaal. Want andere kanalen hebben andere rollen in de ontvouwing van het nieuwe. Mensen hebben verschillende rollen in de oplossing van het oude en de verankering van het nieuwe en wij vragen aan jullie om in deze context te gaan kijken. Het kan zijn dat jullie channelingen over verschillende onderwerpen opnemen om een plaatje van het geheel te krijgen. De manier waarop die informatie wordt geopenbaard door diverse kanalen over de planeet zal beginnen te veranderen als ze in hun positie gaan en dat wat zich altijd moest ontvouwen, zal zich ontvouwen.

Want velen van jullie zullen nu in de rol stappen waar je van gedroomd hebt, die wordt volledig ondersteund onder de nieuwe energieën, we kunnen voorwaarts gaan en stoffelijk onze aanwezigheid bekend maken aan veel mensen, dit is afhankelijk van de energiesignatuur van de mens waarvoor dat bedoeld is, want het dient niemand om angst en verwarring te veroorzaken bij een mens die door grote en niet te stoppen verandering gaat. Want velen van jullie kunnen nu de veranderingen VOELEN, de vermoeidheid, de noodzaak om meer te slapen of het tegenovergestelde om meer en meer te bewegen/verhuizen, het gebrek aan slaap, alles zal in evenwicht komen. We zeggen jullie om de symptomen toe te staan om ze te verzachten, om te gaan slapen als je denken aan het gonzen is, daar heeft niemand wat aan, helemaal jezelf niet, dus misschien is het nodig om je routine wat op te schudden. Jullie zijn allemaal menselijke Wezens op deze planeet maar jullie beginnen nu je oorsprong te eren. Velen zullen beginnen te veranderen en hun eigen leven ingaan en hun levens zullen een nieuwe betekenis krijgen en een nieuw focus. Laat de illusie jullie niet vertellen dat verandering iets slechts is. Alles wat er gebeurt is dat jullie je verbinden met je ziel.

Voor velen die zich niet bewust zijn van de beweging van energie en hoe het menselijk energiestelsel werkt, kan het een tijd van grote stress betekenen en we zeggen jullie om hen te laten zien hoe je daarmee samenwerkt. Steek je hand van vriendschap uit naar waar je maar kunt, naar je naaste mensen want ALLEN ZIJN EEN. Voor degenen die zich bewust zijn van energieën, probeer hen dan te zien voor wat ze zijn, velen van de leringen van illusie verankerden vrees in de menselijke energiesystemen. We zeggen dat je niet hoeft bang te zijn, deze sluiten je in en onderdrukken je en als dat eenmaal ontworteld en vervangen is door vertrouwen en innerlijk weten in het zelf dan wordt de noodzaak om bang te zijn voor het onbekende, verminderd. De natuurlijke status van een menselijk wezen is niet in angst en we zeggen jullie om deze WAARHEID in je hart te verwerken.

Veel zal er over de planeet gaan veranderen en we vertellen je om altijd in vertrouwen en innerlijk weten te zijn. Weet dat alle verandering positief is, velen zijn bevreesd want ze kunnen het resultaat niet zien en wij zeggen dat het resultaat niet nodig is om gezien te worden, om altijd te proberen een stap verder te zijn haalt je uit het huidige moment en verwatert de kracht die JIJ bent. (JULLIE zijn). We vertellen dit om je leringen van illusie los te laten die jullie op het randje lieten staan, en altijd maar alert wezen. Dit verarmt de natuurlijke energiesignatuur van een menselijk wezen en voert naar zieke gezondheid en naar andere crises die nog meer angst verankeren. Dit zal veranderen en verschuiven als meer en meer mensen binnen in zich WAARHEID beginnen te verankeren.

Dit zijn tijden als geen andere en meer leiding zal komen door andere kanalen en vanuit andere rijken want ieder moet hun eigen rol spelen in de ontvouwing van de nieuwe energieën over de planeet Aarde. Probeer het hele plaatje te zien en focus je niet op een deel want dat laat de verstrooiende leringen van illusie juist wortel schieten. Want voordat het nieuwe volledig verankerd gaat worden, moet dat wat niet langer de planeet meer dient, toegestaan worden zich te ontbinden.

Denk eraan dat dit niet iets is dat jullie overkomt, dit is een grote verandering en verschuiving in de planetaire en menselijke trilling die is ge-CO-CREËERD door het menselijke ras zelf met alle rijken. Illusie zal jullie zeggen dat jij het slachtoffer bent, wij bieden jullie onze hand om je te laten zien dat we familie zijn. Allen werken samen als EEN, allen met net andere rollen zelfs in menselijke termen maar allen zijn EEN.

Wij zijn Wezens van voor en voorbij de tijd en we maken onze aanwezigheid bekend om je onze ondersteuning voor jullie ras te laten zien bij deze ontvouwing van het nieuwe. Omarm de veranderingen want ze zullen wonder na wonder brengen want dit is de geboorte van vrijheid en de omhelzing van die vrijheid. Wandel vrij en in vreugde want ALLEN ZIJN EEN.

Copyright Karen Doonan, all rights reserved.
http://www.crystalline-sanctuary/.
Article may be reproduced in its entirety if authorship and authors website is clearly stated.Bron: http://lightworkers.org/channeling/150032/beings-and-time-message-january-5th-2012

Channel: Karen Doonan
 
Vertaling: WinnyWebsiteE-mailNo comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE