Followers

Labels

Monday, January 2, 2012

Dutch - 2012 – Daar gaan we! Een boodschap van Inelia Benz 
2012 – Daar gaan we! Een boodschap van Inelia Benz


Mij is diverse keren gevraagd naar wat ik voor ons zie in 2012. En terwijl we dit nieuwe jaar binnen gaan, is er een bepaalde lading in de lucht over wat er zal gebeuren op de planeet.

Een ding is zeker, de “krachten die er waren” hebben echt de Angst Machine opgevoerd en we zullen werkelijk wat drama zien gebeuren.

Er zitten twee aspecten in het Nieuwe Jaar. Een is het eind van het oude en de andere is het begin van het nieuwe. Ook al is dat niet helemaal verbonden met de zonnewende en de natuurlijke ritmes van Aarde, de nieuwe kalender is volgeladen gewoon door dat miljoenen mensen willen dat bepaalde dingen worden afgesloten, en ze zetten hun intenties op nieuwe dingen die moeten komen.

Inderdaad is dit een volmaakte gelegenheid voor ons allemaal om met deze energie mee te rijden en om nieuwe cycli binnen te gaan. Wat is je grootste droom? Dagdroom dit tot een werkelijk bestaan in 2012.

Met betrekking tot 2012…

Ik zat een tijdje na te denken bij dit beroemde jaar en ik ben optimistisch. Ik zie onze rol hier op de planeet als heel succesvol. En dat de overgang naar de nieuw overeengekomen werkelijkheid (wat een nieuw paradigma/voorbeeld voor ons is) geolied en effectief zal zijn.

We kunnen de overgang in één nacht krijgen, ja. Maar daardoor zouden zeker miljoenen mensen de sprong niet kunnen maken. Door langzaam te gaan en door te werken aan ons eigen trillingsniveau en aan het collectieve trillingsniveau, kunnen we er zeker van zijn dat veel meer mensen aan boord komen van de nieuwe werkelijkheid.

De cycli op galactische schaal zijn zó groot, de hemelse lichamen die er bij betrokken zijn, zó enorm, dat denken dat alles zich in een uur of in een dag of maand kan voltrekken, niet logisch of mogelijk is. Behalve natuurlijk, als er genoeg mensen zijn die overtuigd zijn dat dit zal gaan gebeuren. Dan manifesteert de overeengekomen werkelijkheid zich voor ons allemaal.

Maar op galactisch en planetair niveau, is de verschuiving, al tientallen jaren aan het gebeuren. En tijdens dit gebeuren zijn de “krachten die er waren” bezig geweest om dat te stoppen. Ze hebben een enorme lading tijd en weelde geïnvesteerd om een geknechte werkelijkheid vast te houden, en dat het grootste gedeelte van hun broeders naar een bekrachtigd paradigma zal gaan, DAT vult hen met vrees.

Maar dat maakt ons niet uit. Welke keuzen zij maken is van hen alleen. Hun pad, het pad van de macht over anderen, van slachtoffer/agressor patronen, het pad om te leren door lijden, pijn en schrik, dat pad is net zo eervol als het pad waar wij kozen op te gaan. Maar die twee zijn gewoon nu niet verenigbaar. We kunnen niet samen zijn op dezelfde planeet waar beide zijden naast elkaar bestaan. De verschuiving gebeurde al eerder vorig jaar op energetisch niveau en nu manifesteert die zich op het stoffelijke niveau.

Hoe gaan we weg uit hun werkelijkheid? Alles wat we hoeven doen is alleen “NEE” zeggen tegen hun daden en werkelijkheid, om in onze eigen kracht te staan, om ons trillingsniveau omhoog te brengen en onze planeet te overstromen met licht en liefde.

Er zit een raam in dit jaar dat misschien open geforceerd moet worden door de andere zijde. Als dit zo is dan is het niet iets waar ik zorg over heb. Het raam heet: “Drie dagen duisternis”. In deze periode zal de bevolking strikt gescheiden worden tussen degenen die nog steeds op angst zijn gebaseerd en zij die in hun hart gecentreerd zijn.

In mijn visie, als dit raam opengaat, zal het echt zorgen voor een gelegenheid voor the shift we experienced in August om zich op een menselijk niveau te manifesteren op een nogal grove manier. Maar miljarden mensen zijn in deze tijd op de planeet geïncarneerd en al tientallen jaren, om die verschuiving prettig, gesmeerd en bekrachtigend te laten verlopen voor zoveel mogelijk mensen.

Maar uiteindelijk is alles dat er gebeurt op de planeet, op wereldlijk en locaal niveau, een collectief besluit. Het effect van de “Honderdste Aap’. De consensus, of overeenstemming. En dat huldig ik compleet. Dit houdt ook de manifestatie in van “de krachten die waren” en al hun oorlogen en afschuwelijkheden.

Ik zelf ben niets meer dan een manifestatie van een collectieve roep om hulp om het trillingsniveau van de planeet mee te helpen verhogen. Als ik gemanifesteerd werd als menselijk wezen om deze rol uit te dragen, dan kan niets ons stoppen als soort om de meest verbijsterende en enorme inspirerende werkelijkheid te manifesteren waarin we verder kunnen gaan met spelen als soort en om het leven te “ervaren” .

Ik ben werkelijk heel, heel optimistisch. Dit komende jaar zal een enorm ontwaken laten zien, een groei van individuele kracht en vermogen en een terugkeer naar onze ingeboren vermogens.

Wij mensen gaan over communicatie. We gaan over Goddelijke Ongeconditioneerde Liefde, we zijn gemanifesteerde Bron. Wat wij kunnen doen als we ons verenigen is onvoorstelbaar groot. Gaia maakte haar sprong al in 2010… nu wacht ze gewoon op elk van ons om hetzelfde te doen.

Big hug, of grote knuffel,

Inelia Benz

Voor de Engels sprekenden:
Process the fear around 2012. Raise your vibration. Learn about your nature, bodies and power. Infuse your body, surroundings.


Bron: Website Inelia

Vertaling: Winny – WebsiteE-mailNo comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE