Followers

Labels

Monday, January 9, 2012

Dutch - Greg Giles 8 jan. 2012 


Greg Giles met een boodschap van de Galactische Federatie op 8 jan. 2012


Wij de Galactische Federatie heeft nu al enige tijd met jullie gecommuniceerd via onze kanalen en het wordt noodzakelijk om formele aankondigingen te gaan maken van onze aanwezigheid in jullie hemelen omdat er zich een raam van gelegenheid heeft geopend en we hier het volle voordeel van willen. Deze aankondigingen zullen via jullie elektronische media doorgezonden worden, zoals de tv, radio en het internet. Neem de raad aan dat wij een aantal verstoringen verwachten, sommigen door handen van het duister en sommigen door vrees die zich waarschijnlijk gaat verspreiden na onze introductie.

Jullie zijn geïnformeerd om je te beginnen voor te bereiden voor deze onvermijdelijkheid en de tijd voor jullie om totaal voorbereid te zijn is nu volledig bij jullie. Bevoorraad nu jullie huis met voldoende voedsel en voorzieningen voor enkele dagen of een paar weken omdat er gezien wordt dat diensten waar jullie zo gewend aan zijn geworden misschien tijdelijk minder zullen werken. Elektriciteit, gas, telefoon, en voedselvoorraad(ook water) zijn gewoon een paar van de diensten waaruit ons personeel dat alles gadeslaat, opmaakt dat deze worden beïnvloed. Wij zullen onmiddellijk fasen in werking laten treden om alle noodzakelijke diensten te herstellen in jullie gemeenschappen. We hebben hoog getraind personeel klaar staan dat voorbereid is om taken te vervullen die hen zijn toegewezen.

We vragen jullie allen om rustig en kalm te blijven en om voor elkaar te zorgen in deze meest moeilijke periodes in de geschiedenis van jullie planeet. Onze bestudering geeft de waarschijnlijkheid aan dat velen van jullie wereld bepaalde niveaus van angst zullen beleven en anderen kunnen zelfs bezwijken door de schok van de ontdekking dat zij niet alleen in het universum zijn maar dat enkele van die andere beschavingen hier zijn en bij jullie voordeur aankloppen. Wij komen in vrede, en we zijn alleen hier om jullie te helpen de noodzakelijke veranderingen aan te brengen om jullie planeet en de mensen het door jullie Schepper gegeven recht op ascentie naar de hogere rijken van ervaring, te beleven. Wij willen niets meer dan jullie helpen bij deze taken en ook om ons met jullie, onze familie van lang geleden, te verenigen.
Eens woonden wij hier met jullie samen op jullie planeet. Wij vertrokken een lange tijd geleden en lieten grote archeologische bouwwerken achter als markeringen van ons bestaan om vele lange jaren ons in jullie herinnering te bewaren totdat wij terugkeerden. We zijn nu teruggekeerd. We wachten nu verlangend de dag af van onze landing op jullie grond, om jullie van aangezicht tot aangezicht te ontmoeten, zonder al die noodzaak van geheimhouding en verhulling in jullie atmosfeer. Informeer jullie familie, vrienden en buren van onze aanwezigheid en onze eervolle bedoelingen om de inslag van de officiële aankondigingen die spoedig komen, te verminderen.

Bereid jezelf voor door je huizen met voedsel en andere noodzakelijkheden te bevoorraden. We zullen doorgaan jullie geïnformeerd te houden van de laatste ontwikkelingen via onze kanalen tussen nu en de tijd waarop we ons openlijk tot jullie allen kunnen richten. Wij zien vooruit dat deze onvermijdelijke dag heel dichtbij is en we zijn volledig voorbereid om onze lang verwachte programma’s te beginnen. Dit is de dag waarop velen van jullie vurig hebben gewacht. We zullen spoedig bij jullie zijn.

Er zijn veel verschillende rassen en soorten in de onmetelijkheid van de ruimte en enige van die vele andere variëteiten van voelende levensvormen hebben van tijd tot tijd jullie planeet bezocht. Ze zijn hier gekomen om verschillende redenen en de meesten van hen waren hier naar toe gereisd met bedoelingen van research en exploratie. Sommigen van die groepen zijn hier gekomen om iets van jullie natuurlijke bronnen mee terug te nemen naar huis en wij hebben deze situatie bekeken en hebben er een eind aan gemaakt. Er zijn weer andere groepen die hier ook zijn gekomen en sommigen van die groepen hadden bedoelingen om een leidende rol in jullie zaken te hebben, en zien zichzelf als superieur vanwege hun intelligentie en ontwikkelde technologische vermogens.. Wij hebben die situatie ook bekeken en hebben ook een eind gemaakt aan hun plannen. Zoals we zeiden, we zouden jullie nooit enig kwaad laten overkomen.

Er zijn mensen bij jullie die valselijk denken dat wij, de Galactische Federatie, hier zijn voor gelijksoortige, hebzuchtige bedoelingen om jullie wereld te onderwerpen. Allen zullen te zijner tijd zelf ontdekken dat dit op vrees gebaseerde geloof ver van de realiteit is. Wij zijn altijd bij jullie geweest. We hebben jullie altijd geholpen in je geschiedenis en beschermd tegen kwaad. We zijn nu hier met grote aantallen maar we zijn helemaal niet pas gekomen of staan nieuw aangekomen op jullie drempel. Als wij jullie wereld hadden willen overwinnen dan konden we dat al een paar jaren geleden hebben gedaan toen jullie weinig of geen defensieve mogelijkheden bezaten.

We hadden dat ook kunnen doen toen de mensheid nog compleet niet ontwaakt was. Waarom zouden we niet zo’n brede campagne hebben ondernomen om de zielen van de
Aarde te helpen ontwaken voordat we een militaire veldtocht op gang hadden gebracht? Dit scenario zou de redenen van logica hebben uitgedaagd en het is vrees en gebrek aan informatie die veroorzaakt dat men een geloof aanhangt dat zulke logische redenering tart.

Daarom zijn onze Lichtwerkers nodig, Jullie missie in deze tijd is om het licht helpen te verspreiden, en dat is informatie en om de angsten te helpen kalmeren die zich misschien door jullie gemeenschappen verspreiden na de aankondigingen van onze aanwezigheid hier. Jullie hebben de instrumenten/apparatuur/tools tot je beschikking. Veel ervan werd met opzet gezaaid in jullie cultuur juist voor die bedoeling. Gebruik ze goed.

Dit is de meest belangrijke periode in de lange geschiedenis van jullie planeet. Het is tijd om de onbelangrijke zaken van jullie gemeenschap los te laten en je te focussen op wat er het meest toe doet. Negeer de op vrees gebaseerde retoriek van jullie nieuwsprogramma’s en regeringen en focus je alleen op wat echt is: Liefde. Al het andere is louter illusie, afleidingen die worden bedreven om jullie af te houden van het vinden van je ware pad in het licht. Velen van jullie hebben dit voor jezelf al uitgevonden en zijn voorbij deze vallen gegaan.

Help nu anderen om hun pad te vinden, maar eer altijd de wet van de vrije wil. Leid door je voorbeeld. Wees er voor jullie broeders en zusters die naar je toe zullen komen voor antwoorden en verzekeringen in die verwarrende dagen die komen. Wij zijn voorbereid om onze zet te doen. De dag nadert. Kijk naar zaken thuis die een gesmeerde overgang van het oude paradigma naar het nieuwe zullen vergemakkelijken.


Zorg voor elkaar. Jullie familie is hier en wacht verlangend op onze hereniging.
Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


As channeled through Greg Giles
http://www.ascensionearth2012.blogspot.com/


link to article

Bron: http://aquariuschannelings.com/2012/01/08/greg-giles-message-from-the-galactic-federation-8-january-2012/


Translator: Winny
No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE