Followers

Labels

Wednesday, January 18, 2012

Dutch - Gilian MacBeth-Louthan ‘IK BEN Elohim’ 14:01:2012

 
Ik Ben Hij die glijdt langs de uitstromingen van het verleden, het heden en de toekomst. Ik Ben Hij die sneller is dan de snelheid van licht, luider dan de snelheid van geluid. Ik Ben HIJ die woont tussen ruimte en tijd. IK BEN ELOHIM, zoals ik jullie ben. Ik kom om jullie in het bewustzijn te voeren van de aspecten van jezelf die jullie door alle tijd en ruimte heen, hebben weggedrukt. 


In deze corridor van tijd waar jullie nu binnen gaan, is een ongemerkt in elkaar overgaan van ieder aspect van jullie zelf die niet werd omhelsd. Zoals de dingen die gedaan en niet gedaan werden van deze levenservaring die in de kelder van je geest geduwd werden, ieder aspect hiervan en van alle aarde ervaringen die jullie niet omhelsd hebben. Ze komen allen samen op de topbijeenkomst van jullie menszijn, elkaar ontmoetend bij de ingang en de uitgang, de getijde stroom, vloed en eb van jullie zijn. Naast elkaar liggend en samen verenigd om de slapende sluimerende reus en draak in jullie te wekken. 


Het is verder tijd voor jullie om in het cirkel centrum te gaan staan van iedere belevenis die jullie gekend en niet gekend hebben, en om naar voren te komen om ze voor eens en altijd te ontmoeten. Ze vertegenwoordigen alles van wat jullie eens waren. Om door te gaan voor jullie in totaliteit, naar de plek van eer, en de plaats van licht – moeten jullie volledig ieder aspect integreren dat jullie niet hebben erkend, iedere boosheid die jullie hebben bewaard. Iedere giftige gedachte uit het bestaan krijgt vorm en staat nu een wens te wezen.


Alles dat jullie ooit hebben opgeroepen in alle tijd en ruimte komt bijeen – om jullie opnieuw door een handschoen van inwijding uit te nodigen, zonder aan vrees toe te geven, zonder aan verleiding toe te geven, zonder aan boosheid toe te geven. Jullie wordt gevraagd om de elementen lief te hebben welke proberen jullie te stoppen succes te hebben, wat terugbetaald wil krijgen om ze in de eerste plaats te hebben opgeroepen, wat jullie, welke levensvorm ook, wil schenken waarin jullie hen oorspronkelijk een toevluchtsoord hebben toegestaan. 


Dit portaal is het waar jullie om geschreeuwd hebben, waar jullie voor gebeden hebben, waar jullie God om gesmeekt hebben. Het is geen makkelijke ingang. Het is als reizen door een zwart gat, met een vrije val om je zelf te vinden. Dan merkt men dat men geland is op een eiland met iedere ervaring die men ooit is tegengekomen. Sommige van die ervaringen zullen in je dromen integreren. Anderen zullen door mensen komen die je ontmoet die dit weerkaatsen. Jullie kunnen zelfs mensen zien die er menselijk eruit zien en dan een glimp opvangen dat ze dat niet zijn - omdat jullie ogen duidelijk onderscheiden als de ogen van een uil door alle duisternis, illusies, mist en spiegels heen. Dit is het Trans-portaal (Overgangsportaal) dat jullie binnengaan. Een portaal dat jullie meeneemt voorbij tijd en ruimte naar andere niveaus van jezelf. 


Je gaat dan binnen wat gezien wordt als een energieveld waar hele niveaus van bewustzijn worden getransformeerd en overgebracht worden naar het volgende niveau van hun reis. Er is een voltooiing en een ont-doen. Er is een beweging voorwaarts en er is een beweging achterwaarts. Er is een grote duisternis en er is een groot licht. Want jij staat voor alles dat God verklaart zichzelf te zijn – wat elke essentie is op elk niveau. Iedere schaduw grijs, iedere schaduw wit, en iedere schaduw zwart. Deze ervaring is een voltooiing. Nadat deze ontmoeting voltooid is geacht, zullen jullie niet langer fracturen hebben, gebroken stukken die jullie beperkt laten zijn.


Bron: http://aquariuschannelings.com/2012/01/14/gilian-macbeth-louthan-i-am-eloheim-14-january-2012/Translator: WinnyNo comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE