Followers

Labels

Sunday, January 15, 2012

Dutch - De Knop van alle Knoppen wordt omgedraaid – een boodschap van God gechanneld door Suzanne Spooner op 10 jan. 2012


 Klik hier met de rechtermuisknop om afbeeldingen te downloaden. Om uw privacy te beschermen, is het automatisch downloaden van deze afbeelding van internet verhinderd.


http://tauksuzanne.com/2012/01/10/the-switch-of-all-switches-is-being-turned-on-a-god-message-channeled-by-suzanne-spooner-11012/

Suzanne: Hallo God.

God: Hallo Suzanne, ik ben hier alleen maar om je voor iedereen een boodschap te geven.

Suz: Dat klink geweldig, ik ben er klaar voor.

God: Mijn geliefde mensen,

Jullie lopen op deze planeet als een ware koppeling naar Goddelijke Liefde. Jullie zijn hier met een bedoeling, met reden en met kennis vanuit je vorige incarnaties. Het geschenk dat jullie zijn is de energie die je meebrengt als je incarneert.

Begrijp dat jullie tegelijkertijd op veel niveaus en in vele dimensies werken. Als jullie je ‘wonder’ voelen komt dat, omdat jullie herkennen hoe multi-dimensionaal je werkelijk bent! Het is je hart dat zachtjes je herinnering aanstoot, het laat weten hoe Alle Delen van je met wonder zijn gevuld.

Gegeven je goddelijke plaats in de kosmos, wees dus daarom alleen maar in ontzag. Jij bent Mij en Ik Ben Jullie. Als je dit begrip kent, waarom dan benauwd voor het kleine spul? Waarom benauwd voor iets?

Ja, jullie kwamen in deze derde dimensionale werkelijkheid met een serieus geval van geheugenverlies. Niet langer zijn jullie vergeetachtig van waarom je hier bent. Jullie zijn hier om de grote verschuiving mee te maken van het bewustzijn, die ascentie is geheten. Jullie zijn een grote speler en jullie energetisch signaal wordt geactiveerd. De knop van alle knoppen wordt omgezet!

Stel je dan in jullie rustige momenten het licht voor dat als warmte aanvoelt op een koude dag. Vind je gelukkige plek en Wees gewoon.

Maak je geest rustig, open je hart en weet dat het gordijn omhoog gaat voor de meest prachtige show van het universum. Geef jezelf een plaats vooraan en zet je klok gelijk.

In korte tijd zullen jullie een nieuwe perspectief hebben.

Stel je dat groot voor en stel je dat dan GROTER voor!

Boodschap gechanneld door Suzanne Spooner of The Art of Universal Knowing

Website: www.tauksite.com

Blog: www.tauksuzanne.comTranslator: Winny No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE