Followers

Labels

Sunday, January 22, 2012

Bulgarian - Седмично послание на Хиларион - 15-22 януари 2012г

 
Възлюбени мои,

Много от вас откриват, че когато всеки от вас стои в Светлината си и в истината си без страх, без гняв, вие сте подкрепяни от новите енергии, които проникват в цялата атмосфера на Земята. Онези, които се опитват да работят в старите парадигми, по старите начини да правят бизнес на Земята, започват да откриват, че не са подкрепяни в техните начинания. Всичко, което е направено тайно и зад кулисите сега излиза в Светлината и на вниманието на Човечеството като цяло.


Вие, които старателно и честно работихте върху освобождаванетои - да, прегръщането на онези аспекти от себе си, които бяха по-малко от Любов, сега сте подкрепяни във всички ваши искания за по-голяма сила във всички аспекти на вашите физически животи. Моля забележете магическите думи” вашите искания”, Скъпи мои. Вселенски Закон е, че трябва да поискате преди да може да бъде дадено. За онези, които бяха непостоянни в това отношение, моля да разберете, че сега сте в Издигането на вашата личност и вашата Планета. Всичко, което мислите, казвате и правите оставя отпечатък върху новия Шаблон за новия ви свят.


Продължавайте да наблюдавате мислите, които избликват дълбоко от вас и бъдете спокойни за себе си. Разберете, че тези мисли може да са дошли от други животи и са пренос в генетичната ви структура и тъй като те излизат, благословете ги и ги изпратете по пътя им за трансмутация от Виолетовия Пламък (Постановлението за Виолетовия Пламък). До сега вие може да сте забелязали, че онези, които следват по-висшия Път, Винаги се молят за другите, както се молят и постановяват за себе си. Това е автоматичен отговор на призванието ви да давате с благословия това, което получавате.


Тази година ще изисква от всеки от вас да се придвижи далеч отвъд пределите на всички ваши възприемани преди ограничения и в Майсторството на Законите на Привличането. Това се превръща в по-лесно и по-радостно преживяване и ние ви съветваме да продължите да играете с енергиите на творчеството, създавайки най-дълбоките си мечти от радостно и признателно сърце. Вложете цялата си енергия и фокус върху това, което ИСКАТЕ и освободете всичко, което не работи за вас. Всичко зависи от вас и от това, което преживявате в себе си, Скъпи мои, а не от това, което другите около вас избират да правят… това е, което означава да станеш Майстор на Живота.


Всяко Същество е отговорно за собствените си енергии и как избира да ги използва. Онези на по-високия Път ВИНАГИ избират да създават благослов и добро за другите. Не е трудно, не е невъзможно – всичко, което Един трябва да направи е да възнамерява и да създаде ежедневен навик за това и ще видите резултатите, тъй като те се насят обратно към вас перфектно синхронизирани. Продължавайте да потвърждавате, че всичко е перфектно и ще останете във възвишените и блажени енергии на момента СЕГА. Зад това има по-голяма цел, защото вие сега сте добре и действително стоящи във вашата Светлина и задържате вашите по-висши видения.


Помощта, която получавате от вашето Семейство от Светлина, е забележителна, а ентусиазмът, с който вашите искания са подкрепяни, е и затрогващ, и страхотен да се види. Преместете се сега в начина на съществуване в петото измерение, Възлюбени мои. Ние сме в готовност да ви приветстваме и да ви подкрепим. Където и да ходите, бъдете благословени!


До следващата седмица…
Аз Съм Хиларион
 

Translator: Tauno
 

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE