Followers

Labels

Sunday, January 8, 2012

Dutch - Marlene Swetlishoff met Engel Kracht van Victorie op 4 jan. 2012 Marlene Swetlishoff met Engel Kracht van Victorie op 4 jan. 2012


Aan de Geliefde Lichtwerkers van de Wereld,

Wij zijn de Engel Krachten van Victorie en we komen naar jullie toe in deze tijd om jullie bekrachtiging te geven, dat jullie mogen weten dat je dagelijkse inspanningen om jullie frequentie niveaus en je liefde quotiënt omhoog te brengen ontmoet worden door de hogere niveaus met een nog sterkere vergroting en dus worden jullie ieder Stralenden, Menselijke Engelen die in het proces zitten van het zich herinneren dat je een Goddelijke erfenis hebt. We lopen naast jullie voor de zege van het Meesterschap van jullie dat boven de menselijke conditie uitgaat, dat jullie het groter Plan mogen vervullen voor je leven en de levens van alle voelende Wezens op jullie planeet.

Weet, geliefden dat Liefde de meest krachtige en fascinerende kracht IS in het bestaan. Er is niets dat haar kracht, haar essentie, haar alles omvattende acceptatie kan weerstaan. Als jullie jezelf verheffen naar hogere aspecten van jezelf, zullen jullie begrijpen dat Liefde het medium is voor uitwisseling tussen alle burgers van alle galaxies en universums door de hele Schepping. Weet dat je door te oefenen in iedere dag het licht te bevestigen en te bevelen dat Je Bent, en dat je in het proces zit om dat Licht te worden. Het Licht dat jullie altijd zijn geweest maar dat je vergeten hebt door al die vele reizen in de ervaring van dualiteit.

En daarom vragen wij jullie dat je in gedachten houdt dat we altijd bij jullie zijn, dat we je ondersteunen, je bemoedigen, langzaam aan inspiratie en vreugde inprenten in jullie hart en in je Ziel als dat nodig is. Wij smeken jullie om verder te gaan, we onthalen je met onze koor zangen, we spelen met je om je Lichtere zijde naar voren te brengen. Lang hebben jullie vastgezeten in een dichtheid die nu opgetild word met grotere snelheid en spoedig zullen jullie het einde zien van de tunnel naar groter Licht. Weet dat vreugde en lachen de manieren zijn naar de Lichtere zijde om je iedere morgen met Licht en Liefde te vullen en die we naar jullie toesturen Voel dit, geniet ervan, WEES het!

In de komende tijd is het de opgeheven Ziel die met groter gemak en genade ervaart en dit begint allemaal IN jullie zelf. Jullie zijn de Scheppers van alles dat je beleeft in je dagelijkse leven en als je ervaart dat minder is dan Lichtheid en Liefde, dan zijn er nog steeds lessen die je moet leren door je ervaring. En we zeggen jullie dat ook die voorbij gaan, lieve mensen en jullie zullen triomfantelijk opduiken aan de kusten van een prachtige Nieuwe Aarde, die jullie individueel en collectief zelf hebben mee gecreëerd. Realiseer je dat jullie allermeest machtig zijn in de Straling van jullie prachtige Wezens en terwijl jullie op deze Aarde wandelen zegenen jullie alles met je Straling.

Wees in vrede in jezelf, weet dat alles in orde is en dat de cycli van ervaringen in dualiteit tot voltooiing komen. Dat is goed nieuws voor IEDEREEN! Victorie is jullie geboorterecht, victorie leidt jullie naar de juiste plekken en naar de juiste tijd voor je hoogste en grootste goed. Victorie is dichtbij en dat is het hoogste resultaat en het maakt niet uit met welke situaties en problemen jullie hebben moeten omgaan. Houd van iedereen en alles dat binnen je Straling komt en geef je geChristende Zelf grotere toegang tot elke cel en atoom van je Wezen.

Wij zijn zo dankbaar voor deze gelegenheid om onze boodschap te kunnen meedelen aan jullie en we beloven onze voortdurende bijstand en ondersteuning in alles dat jullie tegenkomen op je individuele reizen op het pad naar Ascentie.

Jullie worden zo zeer geliefd,
de Engel Krachten van Victorie

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace.


Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.

http://www.therainbowscribe.com/

Thank you for including the above website link when posting this message.

Copyright©2008-2012 Marlene Swetlishoff Contact:

therainbowscribe@gmail.com

 Vertaling: WinnyWebsiteE-mail 

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE